Življenje in Potovanje

Kateri horoskopski znak velja za najbolj inteligentnega

Pogosto se govori o tem, kateri horoskopski znaki so najboljši ljubimci ali katero znamenje pripada tistim, o katerih zvestobi niti za trenutek ni treba dvomiti, a ste se kdaj vprašali, kateri od njih so najbolj inteligentni?

Obstaja namreč več vrst inteligenc, čustvena, intuitivna, praktična, zaznavna in analitična, zdi se, da pripadniki šestih znakov rešujejo vse našteto.

To so najbolj inteligentni horoskopski znaki v astrologiji, znani po svoji neverjetni sposobnosti prilagajanja neznanim situacijam. O vseh bomo v teh dneh napisali kaj, a dvojčki so prvi.

Dvojčki so zračni znak, tretja hiša je privzeti položaj, planetarni vladar pa je Merkur. Način, kako se ‘mešajo’, pogovarjajo, spogledujejo in si navidezno premislijo iz sekunde v sekundo, samo kaže, kako hitro delujejo njihovi možgani.

Ko vstopijo v učilnico ali drugo okolje, ki zahteva učenje, je dvojček odličen. Ko gre za pridobivanje akademskega znanja prav tako. Svojo popolnost pa dosežejo v situacijah, ki zahtevajo prenos teh podatkov.

V znak govora in povezovanja se dvojčki hitro učijo, lahko nekoga poslušajo, drugega opazujejo, tretjega nagovarjajo. Njihova sposobnost povezovanja s široko paleto različnih profilov ljudi pa jih naredi fantastične učitelje.

Foto: Pixabay

Objavi Komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*