Lepota in Dobro Počutje

Imate suho in razdraženo kožo, naravna nega vam bo pomagala

Za suho, zelo suho in k izpuščajem nagnjeno kožo je najboljše svetlinovo olje v naravnih izdelkih. Balzam z oljem svetlina za vsakdanjo nego suhe, zelo suhe in k izpuščajem nagnjene kože, za nego kože pri atopičnem dermatitisu, za nego nežne kože dojenčkov in otrok.

Vsebuje visok odstotek, kar 20% omega-6 maščobnih kislin iz olja svetlina in semen grozdja, ki sodelujejo pri obnavljanju poškodovane zaščitne hidrolipidne plasti suhe in zelo suhe kože ter kože nagnjene k pojavu izpuščajev. Hipoalergen preparat je izdelan iz čistih naravnih olj svetlina, jojobe in semen grozdja. Vsebuje tudi cinkov oksid, lanolin, karitejevo maslo, macerat ognjiča in čebelji vosek. Deluje kot preprečujoč preparat, ki tvori lipidno plast, katera ščiti kožo pred nadaljnjim izsuševanjem, hkrati pa hrani, neguje, vlaži in obnavlja suho, poškodovano in razdraženo kožo.

Obnavlja in pomirja suho, zelo suho in k izpuščajem nagnjeno kožo. Naravni lipidi vlažijo in mehčajo kožo ter krepijo zaščitno kožno plast. Hipoalergena formula ne vsebuje konzervansov, parfumov, barvil ali mineralnih olj.

Foto: Aromatica

Objavi Komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*