Življenje in Potovanje

Je vaša zveza ljubezensko bombardiranje, to so znaki

Prva in najslajša faza odnosa je kot medeni tedni, trenutki, ki si jih boste zapomnili za vedno. Vaš partner vas obdaja s pozornostjo, sladkimi sporočili in komplimenti. V redu, uživajte, samo pazite, da tega ne bo preveč, ker potem vstopite na ozemlje “ljubezenskega bombardiranja”. Ste v takšni zvezi?

Ljubezensko bombardiranje med partnerji ne ustvarja zdrave dinamike. Čeprav je naravno, da partnerju na začetku odnosa pokažete veliko pozornosti, je pozornost, ki jo ljubezenski bombnik namenja, pogosto lažna in napihnjena tako na zavestni kot na nezavedni ravni.

Če vam nekdo ponudi ključe svojega stanovanja, potem, ko se poznata šele tri tedne, je to čisti primer pretirane ponudbe prezgodnji fazi zveze.

Če vas partner včasih zasuje s pozornostjo in ljubeznijo, v drugih situacijah pa vas skoraj ignorira, je možno, da ste izpostavljeni ljubezenskemu bombardiranju.

Komplimenti so zdrav del vsakega odnosa, a globoko v sebi boste vedeli, kdaj jih bo preveč in vas bo začelo dušiti, slišalo se bo predobro, da bi bilo res.

Foto: Getty Images/Istock photo

Objavi Komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*