Hrana in Kuharija

Skrivnost hrustljavo pečenega krompirja

Hrustljav, pečen krompir je tako preprosta in odlična jed, da si jo morate privoščiti.

Priprava:

  • krompir olupite, naribajte in prerežite na pol
  • kuhajte krompir približno 20 minut, da je zmehčan
  • polovice krompirja prebodite z vilicami, da se še bolj zmehčajo
  • v pekač vlijte rastlinsko olje in postavite v pečico, da se segreje
  • polovice kuhanega krompirja dobro odcedite in pretresite v cedilu
  • krompir posolite in popoprajte ter ga stresite na vročo maščobo v pekaču
  • pecite jih pri 200 ° C približno 30 minut na eni strani, nato jih obrnete in še toliko časa na drugi strani

Njami, še solata in odlično kosilo je pripravljeno.

Foto: Schutterstock

Foto: Facebook

Objavi Komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*