Življenje in Potovanje

Lilibet ‘Lili’ Diani je usojeno, da bo pustila pečat na tem svetu

Astrološki znak dvojčka je še vedno aktualen. Dvojček je živahen, razigran, vedno pripravljen na šalo, izjemno duhovit, vedno družaben in po srcu mlad. Taka bo tudi nova članica kraljeve družine Lilibeth Diana, hči Princa Harry-a in Meghan Markle.

Pravi primer Dvojčka je bil tudi Princ Philip, ki je umrl spomladi. Zdaj je na Angleškem dvoru dobil dostojno zamenjavo. Astrološka karta male dojenčice namreč pravi, da bo z leti postala prava šefinja vendar bo tudi občutljiva, navihana in z veliko domišljije. Rodila se je s položajem sonca v deseti hiši, ki jo bo potisnilo v središče pozornosti. Usojeno ji je, da bo pustila svoj pečat na tem svetu.

Dobro se bo ujemala tudi s starejšim bratom Archiejem. Oba bosta zelo povezana, zanimale jih bodo enake stvari in si bosta v oporo. Dojenčica ima Luno v ognjenem Ovnu, zato bo zagotovo vedela, kaj si želi v vsaki situaciji.

Verjetno bo postala prava “šefica”. Kljub temu bo imela zelo izrazito občutljiv del v sebi in bujno domišljijo. Rodila se je s položajem sonca v deseti hiši, ki jo bo potisnilo v središče pozornosti. Usojeno ji je, da bo pustila svoj pečat na svetu in je na zemljo prišla z razlogom, to bo razvidno že v zgodnjih letih njenega življenja ” še dodaja Debbie Frank, astrologinja in prijateljica pokojne Princese Diane po kateri je mala dvojčica dobila tudi ime.

Foto: Profimedia

Foto: Onne

Objavi Komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*