Lepota in Dobro Počutje

Halle Berry je razkrila resnico o svoji pričeski

Ko se je Halle Berry po oskarjih sprehodila po rdeči preprogi je zagotovo zasenčila večino ostalih gostov. A ena podrobnost je javnost tako razdelila, da se o njej govori še dneve po podelitvi nagrad. Igralka je sicer modne sladokusce razveselila z nastopom v obleki Dolce & Gabbana, ki ji je vsekakor dala svoj pečat, zahvaljujoč popolni postavi in ​​dobremu razpoloženju, a njena bob frizura je šokirala vse.

A tisto, s čimer je razdelila javnost in si prislužila veliko ‘kritik’ je vsekakor frizura, kratek bob ni razveselil njenih oboževalcev. Kmalu je Halle postala osrednji lik šal, ki so se po družbenih omrežjih širile kot pravi ogenj. Številni oboževalci so bili prepričani, da je pričeska resnična, igralka pa se je na vse odzvala s posnetkom kupa odrezanih las na tleh in tako dodala še malo olja na ogenj.

Toda vsi nasprotniki tega boba si lahko oddahnejo, saj je Halle nekaj dni po slovesnosti le razkrila, da je bila pričeska začasna. Skupaj s fotografijo, ki prikazuje njene bujne in dolge lase, je pustila tudi sporočilo. “Bob z oskarjev … šalila sem se” je zapisala Halle.

Foto: Getty Images

Foto: Shutterstock editorial/ Profimedia

Foto: Instagram

Objavi Komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*