Vadba in Telovadba

Meghan Markle skrbi za svoje zdravje, kaj počne prav vsak dan

Žena princa Harryja, 39-letna Meghan Markle, je zaradi svoje redne zdravstvene rutine, ki jo sestavljajo meditacija, joga, zdrava prehrana in gibanje, ena najbolj zdravih članov kraljeve družine, tako so se pred časom razpisali mediji.

Preden je spoznala Harryja, je bila Meghan na poti, da postane wellness guru in je na svojem blogu The Tig pogosto pisala o življenjskem slogu. Zdaj, ko je drugič noseča, je zadeva drugačna, še bolj umirjena, a vendar še vedno skrbi za zdravo prehrano, gibanje in sproščanje.

Meghan je vsakodnevni meditaciji vdana od leta 2014, ko je bila na vrhuncu slave zaradi vloge v seriji Suits. Leto kasneje je zapisala, da je sprva težko meditirala dvakrat na dan po 20 minut, sčasoma pa se je ta izkušnja spremenila v nekaj, kar je imenovala “tišina, ki je spremenila njen svet. Od takrat si to tišino oziroma meditacijo privošči redno, saj dobro vpliva na njeno počutje. Pred časom je povedala, da ne zna razložiti kako in zakaj, ampak, da deluje in nanjo zelo dobro vpliva in da je odkar redno meditira, bolj srečna. Ves čas seveda skrbi tudi za to kaj vnaša v svoje telo.

Foto: Gossip Cop

Foto: Genevieve Charbonneau

Foto: Profimedia

Foto: Instagram

Objavi Komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*