Lepota in Dobro Počutje

Imate suho, razdraženo kožo, pomembno je tudi s čim se umivate

Suha, razdražena koža, ki srbi in vas vznemirja. Že dolgo iščete rešitev, a zaenkrat zaman. Leta vas že spravlja ob živce, a pomaga prav nič.

Zelo pomembno je s čim se umivate, ne gre le za milo ali gel ali to, s čim se potem namažete, s kremo ali oljem, gre za to s čim se umivate. Poskusite gel za umivanje, ki vsebuje naravne sestavine, ki so alternativa kortikosteroidom.

Gel za prhanje in kopanje z oljem svetlina in ognjičem za suho, občutljivo in k izpuščajem nagnjeno kožo je prava stvar.

Olje svetlina in sončnice odlikuje visoka vsebnost zelo učinkovite linolne kisline (omega-6 esencialne maščobne kisline), ki spodbuja obnavljanje poškodovane hidrolipidne plasti pri suhi, zelo suhi, občutljivi in k izpuščajem nagnjeni koži. Lipidni izvleček cveta ognjiča deluje protivnetno, spodbuja obnavljanje in epitelizacijo suhe, razdražene in poškodovane kože.

Gel za prhanje in kopanje s svetlinom in ognjičem za vsakdanjo higieno suhe, zelo suhe in k izpuščajem nagnjene kože, za higieno občutljive kože, pomožno sredstvo pri higieni kože z atopičnim dermatitisom, psorijazo in ihtiozo, primeren je za dojenčke in otroke.

Foto: Myriam Zilles

Foto: danilo Alsved

Foto: Esentiq

Foto: Aromatica Slovenija

Objavi Komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*