Lepota in Dobro Počutje

Imate visok pritisk, znižajte ga naravno

Mandarina, sadež topi kilograme, eterično olje uredi prebavo in niža pritisk. Nekaj kapljic v izparilniku lajša tovrstne težave, z aromaterapijo si boste pomagali na naraven način. Eterično olje mandarine je odlično za odrasle in otroke, preberite zakaj.

Eterično olje mandarine je znano kot olje otroške radosti, saj tako vpliva na razpoloženje. Hkrati pa je otroško olje, saj je varno za uporabo in lepo vpliva na razpoloženje, pomaga namreč pri nočnih morah, strahovih pri otrocih, posledično tudi pri nočnem mokrenju. Znano je kot pomoč pri nespečnosti, vznemirjenosti.

Nekaj kapljic v izparilniku lahko olajša tovrstne težave. Kapljico ali dve pa lahko kapnete na naravno keramiko, ploščico ali magnet iz naravne keramike in tako niste v strahu pred morebitno nesrečo z izparilnikom, svečko, če so v hiši majhni otroci. Bolj praktično in varno je tudi za otroško sobo in aromaterapijo ponoči, saj keramiko ali magnet lažje nekje obesite ali pritrdite.

Odraslim to eterično olje ureja prebavo, sploh, če je lena, niža tudi pritisk, tako lahko naravno poskrbite za tovrstno težavo. Vsekakor pa v nas vrne otroško radost, veselje in nasmeh. Zbudi otroka v nas in nas vabi k igri.

Eterično olje mandarine v kombinaciji z eteričnim oljem sivke, pomirja in lajša noč.

Foto: Karolina Kolodziejczak

Foto: Brittany Neale

Foto: Leo Rivas

Foto: Schutterstock

Objavi Komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*