Lepota in Dobro Počutje

Antikomar in antistres na naraven način

Kombinacija eteričnih olj sivke in limonske trave je “antistres” in tudi “antikomar”. Ta kombinacija naravno odganja komarje, ki bodo vsak čas aktualna stvar in lajša tudi stres.   

Eterično olje limonske trave sprošča napetost in je odličen naravni repelent, ki odganja komarje.  Eterično olje sivke pomirja, osveži, spodbuja miren spanec, komarji pa je ne marajo. Kombinacija obeh je tako odlična antistres podpora in naravni repelent.

Mešanico eteričnih olj Antistres Aromatika lahko uporabljate v izparilniku, do 10 kapljic nakapljajte v vodo, lahko pa par kapljic kapnete na naravno keramiko in jo imate pri sebi , v pisarni in v avtu. Niste vedeli, da je naravna keramika pomoč pri aromaterapiji. Par kapljic na keramiko in ta bo eterično olje oddajala v prostor. Ne potrebujete svečke, izparilnika, če ste v okolju kjer so tudi drugi, je morda najbolje, da sebi pomagate na ta način. Nakapljajte na keramiko in jo imejte pri sebi. Seveda je to odlična možnost tudi za noč, saj lahko keramiko obesite v bližini postelje in mirno zaspite.

Lahko uporabite tudi olje za nego oziroma masažo s to kombinacijo eteričnih olj, mirni boste in varni pred komarji. Po tuširanju se namažete in dišeči boste kot prerojeni.

Tudi osvežilec zraka s paličicami Antistres deluje na ta način, saj je narejen s prav to kombinacijo eteričnih olj, limonsko travo in sivko. Diši in deluje.

Foto: SGVmosquito

Foto: Johnysselectedseeds

Foto: Aromatica Slovenija

Foto: Chelsea Shapouri

Objavi Komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*