Lepota in Dobro Počutje

Sofia Vergara od glave do pet v vzorcu, ki ga ali ljubiš ali sovražiš

Priljubljena hollywoodska igralka ima rada ženstvene obleke, pogosto pa je v hlačah, ki poudarjajo njeno privlačno postavo. Zapeljiva Sofia Vergara, ki so jo gledalci po vsem svetu vzljubili kot temperamentno Glorijo iz uspešnice ‘Sodobna družina’ ima svoje modne favorite, ki jim je zvesta že leta. Čeprav jo na rdeči preprogi vidimo v seksi oblekah, ki laskajo njenim oblinam, lepa 48-letna Kolumbijka običajno izbere kaj bolj ležernega, a tudi zelo vpadljivega za vsakodnevne priložnosti.

Fotografi jo povsod spremljajo in tokrat res ni mogla ostati neopažena, ko so jo fotoreporterji ‘ujeli’ na poti do snemanja oddaje ‘America’s Got Talent’, v kateri je Vergara ena od članov žirije. Za to priložnost se je namreč oblekla v živalski vzorec od glave do pet.

Živalski vzorec je v zgodovino mode vpisan kot vzorec, ki se reciklira in spet pride in izgine iz mode. Vrhunec priljubljenosti je doživel v devetdesetih letih, danes pa je nekoliko manj priljubljen. Ne glede na karakter živalskega vzorca, leopard, zebra, kača, je pomembno, da ne pretiravamo. Medtem, ko nekateri menijo, da je bila Vergara pač navdušena nad to modno izbiro in da ji pristoji ter to dobro nosi, drugi menijo, da je celoten stajling sestavljen iz živalskega vzorca, enostavno preveč oziroma neokusno pretiravanje.

Foto: Profimedia

Objavi Komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*