Življenje in Potovanje

Ana Soklič bo nastopila pred publiko, a pod strogimi pogoji

Maj je mesec za Eurosong, glasbo in show in tako nas le malo še ločuje od letošnjega tekmovanja za pesem Evrovizije, ki bo 18. maja v Rotterdamu.

Čeprav do nedavnega ni bilo jasno kako in kaj in če Eurosong kot tak sploh bo, lani ga namreč ni bilo, so organizatorji mislili, da bodo tekmovalci zaradi pandemije koronavirusa morali nastopili pred praznim avditorijem, če bo prireditev izvedena. Zdaj pa so sporočili, da so se vendar odločili, da bodo predstavniki različnih držav, med njimi tudi naša Ana Soklič le nastopili pred občinstvom v dvorani, a pod posebnimi pogoji.

Občinstvo v dvorani Ahoy namreč bo in ljubitelji tega festivala bodo lahko uživali v glasbenem spektaklu v živo, a število sedežev bo močno omejeno.

Na vseh vajah, na obeh polfinalih in na finalnem večeru Evrovizije si bo v dvorani lahko ogledalo nastope največ 3.500 obiskovalcev, vendar bo moral vsak od njih na vhodu pokazati negativni test za Covid-19, saj brez njega ne bo nihče mogel  vstopiti v dvorano.

Stroga pravila, ki se jih bodo zvesti oboževalci sigurno držali, da bodo le lahko uživali na prireditvi in ob glasbi, ki jim veliko pomeni.

 Foto: Bojan Simončič

Foto: Rotterdam Ahoy

Foto: PR RTVSLO

Foto: Sbs Com

Objavi Komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*