Hrana in Kuharija

Povej kaj piješ, da ti povem kdo si

Raziskave so pokazale, da izbira alkoholne pijače veliko pove o značaju naročnika oziroma pivca. Če boste naslednjič naročili sadno alkoholno pijačo, na primer jagodni koktajl, vam ni treba skrbeti, ker so ljudje, ki naročajo sadne alkoholne pijače, označeni za bolj zabavne.

Ljudje, ki imajo raje sadne alkoholne pijače, so zabavni, brezskrbni in strastni. Ženske imajo raje sadne pijače kot moški, ki imajo raje alkoholne pijače nevtralnega okusa.

Ljubitelji “začinjenih” pijač se zavedajo, da so redki in so v družbi označeni kot “črne ovce”. Pivo vodi na seznamu kategorij “a gremo na”, sledijo vino in koktajli. Doma imajo ljudje raje alkoholne pijače, ki ne zahtevajo veliko truda ali pa potrebujejo le preprost mešalnik.

Preference do alkoholnih pijač so se med pandemijo spremenile. Precej ljubiteljev vina in piva, se je med pandemijo podalo v pustolovščino pri izbiri alkoholnih pijač. Poskusili so kaj nenavadnega, kar jim prej tudi na misel ni prišlo.

Tudi barva vpliva na izbiro alkoholne pijače, lažja pijača je tako vodka ali belo vino, pred viskijem ali temnim pivom. Ljudje, ki imajo raje lahke pijače, so opisani kot introvertirani in sproščeni, ljubitelji temnejših pijač pa inteligentni in strastni.

Foto: Profimedia

Objavi Komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*