Življenje in Potovanje

Britney Spears se je oglasila iz zapora, še vedno jokam

Britney Spears, ki je že leta v domačem zaporu je le spregovorila.  Na sodišču je Spearsova priznala, da se očeta Jamesa boji in želi, da mu odvzamejo skrbništvo. Jamie Spears želi še naprej biti skrbnik svoje hčere, razpolagati z vsem njenim premoženjem in delovnim tempom. Ampak Britney tega noče več. Številne podrobnosti o težavah glasbene dive so bile objavljene v dokumentarcu, ki je zgrozil javnost. Njeni oboževalci in tudi glasbeni kolegi pa se borijo za njeno svobodo.


Šokantni dokumentarni film je pokazal podrobnosti žalostnega življenja glasbene dive in odnosa z očetom ter zgrozil mnoge, ki jim ni vseeno. Zdaj je Britney Spears o tem prvič spregovorila tudi sama, priznala je, da je po ogledu delov dokumentarca “Framing Britney Spears” dva tedna jokala in še občasno vedno joka. 

Film govori o vzponu kariere Britney Spears in medijskemu poročanju o njenem živčnem zlomu leta 2007, po katerem je njen oče dobil skrb nad njo in vsem njenim premoženjem. 

Britney Spears je dobila podporo številnih ljudi, med njimi tudi kolegov z estrade, ki želijo, da je Britney izpuščena iz zapora, ki njenemu očetu Jamesu daje popoln nadzor nad njenim življenjem in njenimi financami.

Foto: Chriss Pizzello/Invision

Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images

Foto: Getty

Objavi Komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*