Lepota in Dobro Počutje

Katie Holmes je nekaj navlekla nase, tudi slavne igralke ga kdaj polomijo

Hollywoodska igralka Katie Holmes je znana po zanimivih kombinacijah pri oblačenju. Ali gre tokrat za nov za modni hit ali popolno polomijo, bo kmalu jasno.

S svojimi prejšnjimi kombinacijami, sploh v času pandemije, ko se je oblačila ležerno a vendar modno, se je Katie spremenila v zvezdnico ulične mode, a ta presproščeni videz ji ne laska. Čeprav smo zvezdnike vajeni videti v priložnostnih kombinacijah, je šla morda tokrat predaleč.

Sicer je tak način oblačenja pogosto viden pri zvezdnikih ob vsakdanjih opravkih, saj so manj opazni. A zaradi popolnoma zgrešene kombinacije barv in modnih dodatkov, ki se ne ujemajo z ostalim, kar ima igralka na sebi je naredila ravno nasprotno, pritegnila pozornost.

Kombinezon je sicer top in v tej zanimivi barvi tudi sodi v letošnjo modno sfero, a zaradi kombinacije z ostalim, kar ima na sebi, ne pride do izraza. To, kar je oblekla je bolj za v hišo ali domači vrt, prilagojena pandemiji in udobju, ki si ga privoščimo med štirimi stenami, ne pa za ulico. Res pa je, da je v skladu z življenjem kakršnega trenutno živimo vse bolj ležerno, udobno, domače in morda se lahko celo zgodi, da bo njen outfit dobil oponašalke. Kaj pa ve mislite, bi oblekle kaj takega za opravke po mestu?

Foto: Profimedia

Objavi Komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*