Lepota in Dobro Počutje

Slavna igralka Cate Blanchet se ne šminka, odvrgla je petke, le parfum uporablja tudi doma

Tako kot vsem nam se je življenje v »pandemičnem« letu spremenilo tudi slavni igralki Cate Blanchett. Sama pravi, da je postala bolj ležerna, da se v glavnem ne šminka, da pa vsak dan uporabi parfum, tudi, če je ves čas doma.

To obdobje je izkoristila tako, da se je umirila in poglobila vase. V domačem okolju, brez ličil, brez elegantnih oblek in brez kamer, se je v svojih mislih precej ukvarjala s pojmom lepote, ki je pri njenem delu tako pomembna.

Življenjska sila in energija, ki jo oseba oddaja navzven je tisto pravo in ne popolna zunanjost. Slavni igralki je pojem lepote in eden najlepših ljudi na svetu pokojni pevec David Bowie, eden najlepših pojavov pa je glas Nine Simone.

Zase pravi, da je precej lena, kar se tiče nege in ukvarjanja s seboj. Za vsakdanjo rutino potrebuje le veliko spanja, žlico jabolčnega kisa zjutraj na tešče, kremo, ki kožo hidrira in losjon z zaščitnim faktorjem.

Ker zaradi korone veliko časa preživi doma, se je v krogu družine popolnoma sprostila in nehala nositi visoke petke. Čeprav tako kot vsi komaj čaka, da se bo vrnila v normalno življenje, je prepričana, da ji bo najtežje obuti petke.

Foto: Steven Chee

Foto: Getty Images

Foto: Pinterest

Objavi Komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*