Lepota in Dobro Počutje

Kaj naj oblečem, suknjič vedno reši situacijo

Suknjič, večni kos, ki je nosljiv v vseh letnih časih in prav zato je tako priljubljen in večen. Še vedno odštevamo do koledarskega začetka pomladi in ga nosimo pod plaščem, ko bo topleje pa plašč pustimo doma in z veseljem nosimo le suknjič, ki vedno pride prav.

Suknjič kombiniramo na vse mogoče načine in ga oblečemo za vse priložnosti.  Če iščete popolnega, je najbolje, da izberete model, ki ne pozna prehajanja trendov in je večno moden. Klasični suknjič v nevtralni barvi.

Osnovni model se bo popolnoma prilegal poslovni obleki, še posebej, če bo tako zahteval strožji kodeks oblačenja, vendar bo enako dobro deloval, če ga nosite v kombinaciji s kavbojkami in navadno, belo majico.

V zadnjem času, ko trenirke doživljajo vrhunec priljubljenosti, lahko opazimo, da jakna in jopica s kapuco izgledata nepričakovano dobro, kar je odlična modna formula za kavo v mestu ali priložnostni petek v službi. Če ste pripravljeni na sproščeno priložnostno formalno mešanico, poiščite prevelik model ali tistega s poudarjenimi rameni, ki ima retro prizvok.

Foto: Fendi

Foto: Iris and Ink

Foto: Popsugar

Objavi Komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*