Vadba in Telovadba

Trampolin za kondicijo in vitko linijo, razočarana gospodinja, igralka Eva Longoria je spet v formi

Skakanje na trampolinu za kondicijo in vitko linijo, razočarana gospodinja, igralka Eva Longoria ga obožuje

Slavna igralka, najbolj znana po vlogi Gabrielle Solis iz serije ‘Razočarane gospodinje’ obožuje svoj mali trampolin. Že nekaj časa skače na mini trampolinu, rezultati pa so odlični.

S tovrstnim treningom v zgolj v pol ure porabite do 405 kalorij, NASINA raziskava je tudi pokazala, da je vadba s trampolinom, kar 68 odstotkov učinkovitejši od teka.

Čeprav se vam to ‘skakanje’ na prvi pogled zdi preprosto, je trening precej zahteven, če niste v dobri formi. Toda poskusite, ker rezultati prihajajo hitro. Med skakanjem se aktivira celo telo, še posebej dobro pa je, ker krepi sicer zapostavljene mišice, kot so mišice stopal (vadba brez čevljev). Trampolin lahko uporabite tudi kot rekvizit za vaje za moč, lahko delate vaje za trebuh,  vaje za roke, za zadnjico in drugo.

Njegove prednosti so:

kalorije hitro stopi,  učinkovito zmanjšuje maščobno tkivo in celulit, izboljša telesno koordinacijo in ravnotežje, blagodejno vpliva na limfni obtok,  krepi srce, pozitivno vpliva na hiperaktivnost in motnjo pomanjkanja pozornosti in je neizogiben dejavnik zabave.

Foto: Materialy prasowe

Foto: Instagram

Foto: HWH Fitness

Objavi Komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*