Lepota in Dobro Počutje

Smilj, immortelle, rumena lepotica briše gubice in gube

Smilj, suhocvetnica, smilje, imortela, božanska nega za vsako kožo. Naravno ustavi staranje kože, jo vlaži, ji pomaga, da se obnavlja, celo zmanjša nepravilnosti.

Zelo zelo iskana rastlina slovi zaradi svojega izjemno močnega vpliva na kožo. Odpravi marsikatero težavo, predvsem pa vlaži in se bori proti staranju.

Priporočam kombinacijo hidrolata in kreme ali olja, za piko na i pa še serum, ta čez noč naredi “novo” kožo. Zjutraj pljusk vode in hidrolat, saj lepo osveži, navlaži kožo in jo pripravi na vlažilno, nežno kremo, ki poskrbi za vlago in lep ten ter je odlična preventiva proti staranju. Seveda se s hidrolatom lahko osvežite večkrat tudi čez dan, tudi naličen obraz lahko poškropite, deluje in ne pokvari videza.

Zvečer po čiščenju spet konkretno škropljenje in nega, to je spet lahko krema ali olje smilj, za izdatno borbo proti gubicam pa serum smilj. Lahko pa v kremo na roki dodate le kapljico seruma, malo je odvisno tudi od kože in letnega časa. Običajno naravne izdelke za nego s smiljem lahko nanesete tudi na predel okrog oči, naravno linijo s smiljem Aromatica zagotovo lahko. Z rahlim tapkanjem jih nanesete na to področje, proti gubam in tudi proti temnim podočnjakom. Serum smilj je odličen tudi za ustnice in kot preventiva proti gubam okrog ustnic.

Ste vedeli, da smilj in tako tudi naši izdelki pomagajo pri podplutbah, po udarcih ali posegih? Smilj pospešuje tudi celjenje kožnih poškodb, prask, opeklin, brazgotin, ran ter pomaga pri težavah s kožo. Smilj pomaga zmanjšati otekline, popokane kapilare, je blagodejen pri razširjenih venah. Lajša še veliko težav in pomaga do boljšega počutja ter izjemno neguje kožo.

Nesmrtnica deluje protistresno ter pomaga pri duševni in čustveni izčrpanosti. Rumena lepotica, ki preživi marsikaj, raste v kamenju, na soncu, vetru, burji ima izjemno moč, moč narave.

Foto: Urša Mravlje/Aromatica Slovenija

Foto: Pinterest

Objavi Komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*