Življenje in Potovanje

Prvi hotel v vesolju naj bi leta 2025 odprl vrata

Futuristična potovanja kot so »vesoljske počitnice« so nam menda vse bližje, tako vsaj razkriva podjetje, ki na tem dela noč in dan in napoveduje, da bo prvi hotel v vesolju odprl vrata čez štiri leta .

“Draga, greva v Pariz ali vesolje?” takšna bo lahko ponudba že čez nekaj let in seveda tema družinskih pogovorov ali prijateljskega načrtovanja potovanja. Sliši se zelo zanimivo.

Zaposleni v kalifornijskem podjetju Orbital assembly namreč noč in dan delajo, da bi leta 2025 odprli prvi hotel v vesolju, tako kot v znanstvenofantastičnem filmu.

Vodilni v podjetju pravijo, da so v vesolju našli idealno mesto, kjer se bodo lahko njihovi gostje popolnoma sprostili in lajšali stres, njihov hotel v obliki prstana pa bo poganjala sončna energija.

Hotel, ki se bo nahajal na vesoljski ladji Voyager bo imel tudi kino, spa in restavracije, sprejel bo do 400 ljudi. Poudarili so tudi, da ne želijo razvijati novih tehnologij, temveč uporabiti vse tehnologije, ki so že znane človeku pri ustvarjanju hotela brez primere.

Gostje bodo lahko izbirali med standardnimi sobami, velikosti približno trideset kvadratnih metrov in 62 kvadratnih metrov velikimi luksuznimi sobami, izkušnje pa bodo zagotovo neprecenljive.

Foto: Press OA

Foto: Shutterstock

Foto: Orbital Assembly

Objavi Komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*