Lepota in Dobro Počutje

Nasvidenje mikro torbice, prihajajo aktualne torbice velikanke v katerih imate lahko tudi sendvič, solato ali kavo.

 V času, ko je vse drugače, ko ni nič več varno in stabilno, modni oblikovalci predlagajo, da vlagamo v torbe, v katere lahko zlahka spravimo vse, kar imamo v lasti in se brez strahu podamo v avanturo, imenovano “nova normalna”.

Vladavina mikro torbic, prikupnih, a povsem nepraktičnih, je popolnoma padla v pozabo, saj še razkužilo in maska nista šla vanjo in tako so na vrsti torbe v katere gre  prav vse in še več.

Več je več je trenutni modni trend pri torbicah, ki jim težko še rečemo torbice, saj so konkretne torbe. Take kamor lahko pospravimo in odnesemo s seboj celo nujna oblačila in čevlje.

Za to »novo normalno« moramo v torbico pospraviti tudi sendvič ali solato, sadje, pijačo in kavo, saj moramo vse imeti s seboj in zato je ta torbica torba res praktična in predvsem lepša kot navaden nahrbtnik.

Nosimo jo lahko na dolga krila, hlače, superge ali na petke, ta torbica je modni hit letošnje sezone in zato jo imejte pri roki, tako kot vse, kar imate v njej in tega nujnega je zdaj precej več kot v času pred pandemijo.

Foto: PopSugar

Foto: Avalon Editorial/ Profimedia

Foto: Pinterest

Objavi Komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*