Življenje in Potovanje

Mali dnevni ritual zaradi katerega boste boljša ljubimka. Meditacija in čutnost, privoščite si.

Spomnite se, kako je bilo,  ko ste bili nazadnje živčni ali pod stresom? Srce vam je utripalo kot noro, dlani so se potile, mišice so bile napete, zrak ste lovili, roke in noge so bile hladne … In seks? To je bilo verjetno zadnje na kar ste pomislili. Toda ali ste vedeli, da lahko z meditacijo poleg tega, da postanete boljša ljubimka, povečate svoj libido do maksimuma?

Se vam včasih zdi, da je seks za vas postal rutina? Ste kdaj pomislili na svojo energijo? Morda je čas, da meditacija postane del vaše vsakodnevne rutine in vam pomaga, da postanete še boljša ljubimka. Čas je, da prebudite pozitivno čutnost in aktivirate del, za katerega sploh niste vedeli, da obstaja.

Oblačila vas lahko omejijo, zato se slecite in počutite prijetno. Sprostite se, to bo vplivalo na vašo spolno energijo.

Položite roke na spodnji del trebuha, tako imenovano drugo čakro, in začnite z globokimi vdihi. Roke odsevajo energijo iz vašega trebuha. Začutite vdihe in spolno energijo, ki potujejo skozi vaše telo. Popolnoma se predajte svoji energiji iz trebuha. Pozitivno čutnost prebudite z nihanjem bokov v obliki številke osem in premikanjem naprej in nazaj. To vam bo pomagalo, da postanete duševno in fizično ranljivi in ​​usklajeni z vašim užitkom.

Ne bojte se spodbuditi vseh čutov. In če obstajajo svilene rjuhe ali dišeče sveče z mešanico afrodiziak,  zaradi katerih se počutite bolj ženstveno, si ti privoščite.

Kako pogosto postavljamo srečo drugih pred svojo? Ni vam treba čutiti krivde, če si vzamete nekaj časa in se osredotočite samo nase. Predstavljajte si svoje življenje kot odlično mrežo; če premočno potegnete na eni strani, bo to vplivalo na napetost na drugi strani.

S ponovnim povezovanjem in vnašanjem harmonije v vaše užitke boste gojili ljubezen do sebe in ta vam bo pomagala do intimnejših odnosov s partnerjem. Konec koncev, če imaš rad sebe, imaš temelje za ljubezen do drugih.

Foto:  Damir Spanic

Foto: Johann Libot

Foto: Eleanor

Foto: Getty images/IstockPhoto

Objavi Komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*