Vadba in Telovadba

Agonija se nadaljuje, spet in spet iz leta v leto! Slabo mislim o sebi!

Gledate okrog sebe in razmišljate, če vas kdo gleda in na kakšen način. O moški me gleda, sigurno misli, da sem zguba. Ljubosumni ste na postavo blondinke pred vami, hm kako ji to uspe, saj tudi ni več najmlajša.

“Joj sinoči ne bi smela pojesti tistega drugega kosa pice. Zakaj moram biti tako požrešna?! Občutek imam, da gre vsem bolje vse kot meni ” slabe misli vas ves čas in vedno dohitevajo.

Skrajni čas je, da se zaljubite v sebe!

Sprejmite sebe in svoje telo takšno, kot je. Šele ko boste prenehali biti tako strogi do sebe, tako zaničevalni, boste lahko spremenili odnos do sebe in tudi drugi vas bodo sprejeli bolje, videli drugače. Razmišljate o svojih prednostih.
Zahvalite se svojemu telesu za darila, ki vam jih daje pa čeprav je to bolj zaobljena zadnjica, verjemite, da si veliko žensk želi prav takšno. Tudi veliko moških se ne bi branilo pogleda nanjo.

Preden začnete s slabo rutino, ki se vam vleče leta in leta si recite v ogledalo” Tako sem hvaležna, da lahko zdaj pomigam, da lahko premikam svoje telo. Da imam na sebi kavbojke, ki mi poudarijo postavo. Moje roke imajo moč. Čutim gibljivost nog. Lahko govorim, pojem, se smejim. Vidim nasmeh. Zdrava sem in lepa ” tako začnite vsak dan.

foto: Marion Luciano
foto: Abigail Keenan
foto: Giorgio Trovato
foto: Ameer Basheer
foto: Caroline Veronez

Objavi Komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*