Lepota in Dobro Počutje

Nova trend frizura je naravna, a glamurozna. Bodi naravna, a tako posebna!

Zahvaljujoč slavni igralki Jennifer Aniston boste IN, če boste imele naravno barvo las. Tudi tiste, ki se barvate sezite po barvah, ki dajo naraven videz. Novi trend zapoveduje: kodre stran. Preprosto in čimbolj naravno, to je letošnji hit. Super kajne, saj je lažje, če si lahko takšno, modno pričesko lahko narediš sama.

Taka frizura je povsem primerna za v pisarno čeprav so jo mnoge ženske, tudi slavne, zadnje leto najpogosteje nosile doma in jo sem in tja pokazale na družbenih omrežjih. Letos je torej najbolj modna pričeska z načinom feniranja, ki se imenuje “American Blowout” ali “Hollywood Blowout”, ki vrača volumen in glamur, ki je bil prej viden le na rdeči preprogi, zdaj pa ga bo videti tudi na mestnem asfaltu.

Legendarni supermodeli, kot sta Cindy Crawford in Claudia Schiffer, so to frizuro nosili v devetdesetih letih, za njeno vrnitev pa je zaslužna Jennifer Aniston, ki jo vztrajno nosi že leta in jo le minimalno spreminja oziroma nadgrajuje. Prijateljica je z njo osvojila tudi Brad -a Pitt – a, tako, da ni čudno, da je slavna ameriška igralka Jennifer Aniston, ki je že desetletja večna inspiracija za pričeske in način barvanja, spet navdih za to zelo nosljivo pričesko.

Absolutni hit leta 2021 bo torej takoimenovani trend ” American blowout “. Gre za frizuro s poudarkom na volumnu, kjer so konci izmenično zaviti proti obrazu, pa tudi od obraza.

Kljub temu, da ni zabav in rdečih preprog imajo številne ženske nenasitno željo, da se počutijo dobro v svoji koži, da izgledajo najbolje, ne glede na to, ali delajo od doma ali gredo le po nujne stvari v trgovino. Ženske se očitno hočejo dobro počutiti v svoji koži, urejene lažje prenašajo situacijo v kateri smo se znašli. Večina je celo opustila barvanje in se vrača k naravnemu videzu, saj je tako najlažje vzdrževati pričesko. In kot rečeno, če pa že barvanje, naravni odtenki so IN. Z lešnik rjavo, bakreno in zlatimi odtenki, bo trendovska frizura popolna.

foto: SEAN GALLUP/GETTY IMAGES
foto: Pinterest
foto: KEVIN WINTER/GETTY IMAGES

Objavi Komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*