Lepota in Dobro Počutje

Ste vedeli, da ta lepotica spodbuja spolno privlačnost?

Valentinova vrtnica, a tokrat drugače!

Vrtnica, vrtnice, vedno lepo darilo, dišeča pozornost, ki privabi nasmeh. A vrtnica v vazi slej ko prej oveni. Če pa se z vrtnico neguje kožo, ta ne bo nikoli uvela. Je lahko valentinovo darilo še lepše?

Vrtnica, tako so imenovali tudi princeso Lady Di, zaradi njene čudovite kože, ima namreč izjemno moč pri negi. Večina naravnih izdelkov za nego kože vsebuje olje damaščanske ali bolgarske vrtice.   Olje je ravno zaradi svoje moči zelo dragoceno, za 1 kg eteričnega olja je potrebno približno 1000 vrtnic. Zdaj je jasno zakaj sodi tudi med najdražja eterična olja.

Krema ali serum, ki vsebujejo damaščansko vrtnico je pravi luksuz za suho, zrelo in utrujeno kožo, občutljivo ter kožo brez sijaja.  Ima moč, da kožo nahrani, neguje, vlaži in obnovi. Koži vrača sijaj, prožnost in mladostni izgled. Olje damaščanske vrtnice v kremi ali serumu kožo revitalizira, regenerira, tonizira in gladi gubice. Pomaga, da je koža napeta in sijoča.

Dotik in vonj, vrtnica spodbuja tudi spolno poželenje. Lahko je pika na i na sladici in dodatek v pijači. Si predstavljate še rožno kopel in posteljo posuto z  njenimi listi? Čista romantika.

foto: Urša Mravlje/ Aromatica Slovenija
foto: 123FR/Stock

Objavi Komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*